Рецепти

Варення зі слив з шоколадом: самий правильний рецепт

Часто на кулінарних сайтах можна зустріти рецепт варення з слив з додаванням какао. Відповідально заявляємо: це моторошна гидота, яка обов'язково буде гірчити. Так що навіть не пробуйте, особливо...

Ікра грибна: самий докладний рецепт приготування з фото

Для приготування грибної ікри можна взяти білі гриби, підберезники, підосичники, сироїжки, маслюки, опеньки і навіть звичайні печериці. Але заготівля печериць - це якось банально. Погодьтеся, наб...

Компот в мультиварці: подаруйте собі фруктове насолоду!

Компот в мультиварці ми пропонуємо приготувати з найбільш доступних фруктів: яблук і айви. Втім, айва у даному рецепті грає далеко не першу скрипку - без неї навіть можна обійтися і дати яблук ви...

Компот із черешні: готуємося до зими!

Як приготувати компот із черешні на зиму? Рано чи пізно черешня свіжа вам набридне, і тоді почнеться пошук відповідних рецептів. Не забудьте подивитися, як приготувати черешневе варення. А технол...

Як заморозити гриби на зиму

Чому так важливо знати, як заморозити гриби на зиму? Гриби - універсальний продукт, який здатний прикрасити страви з м'яса, овочів, круп. Оригінальний смак і текстура грибів подобається практично...

Лечо з кабачків: готуємося до зими!

Лечо з кабачків - це заготівля на зиму одночасно кабачків, помідорів і перцю. Салат виходить смачним, так що приготувати його безперечно варто! Краще всього використовувати літрові банки, можна з...

Як солити грузді: покрокова інструкція для різних способів соління

Технологія правильної засолювання багато в чому залежить від умов, в яких ви зібралися її проводити. Іншими словами, одна справа, коли ви хочете засолити грузді в банках, і зовсім інша - якщо у в...

Лечо з баклажанами: готуємо за болгарською технологією!

досі достеменно невідомо, чому цей рецепт лечо вважається болгарським. Зате не викликає сумнівів, що смачна заготовка з помідорів, перцю та баклажанів подобається всім - від малого до великого. І...