Гарбузовий суп з рікоттою

Цей ніжний італійський суп обов'язково сподобається не тільки дорослим гурманам, але і малюкам.

Приготувати його нескладно, зате смачно! Як у ресторані!

Автор рецепта - Джузеппе д'анжело, шеф-кухар Unagrande.

Для приготування 3-4 порцій потрібно:

  • 200 г рікотти UNAGRANDE
  • 700 г гарбуз без кірки з оранжевою м'якоттю
  • 700 мл курячого бульйону без жиру (весь жир попередньо потрібно зняти)
  • 100 мл вершків (22%)
  • пара зубчики часнику
  • 2-3 ст. л. обсмажених кедрових горішків
  • 2-3 ст. л. олії для смаження (оливкова або соняшникова)
  • 1/2 ч. л. тертого мускатного горіха
  • 3-4 гілочки кінзи
  • сіль
  • перець

Приготування: 1. Спочатку необхідно зубчики часнику дрібно нарізати і обсмажити їх півхвилини на оливковій олії в добре розігрітому і обов'язково великому сотейнику. 2. Гарбуз нарізаємо, як нам хочеться, якими шматочками і викладаємо до часнику, приправляючи мускатним горіхом, сіллю і перцем. Тушкуємо під кришкою, час від часу струшуючи сотейник, до тих пір, поки гарбуз не буде м'якою. На гасіння піде приблизно 15 хвилин. 3. Гарячий курячий бульйон і підготовлені вливаємо вершки в сотейник і як слід перемішуємо. Доводимо до кипіння, а потім залишаємо нудитися під кришкою на повільному вогні ще близько 15-20 хвилин. Потрібно щоб гарбуз ще більше розм'якшилася. 4. Отриманий суп збиваємо в однорідне пюре за допомогою блендера. Приправляємо сіллю і перцем. Подавати страву потрібно з шматочками рікотти, попередньо посипавши кінзою і кедровими горішками.

Схожі статті:

  • Як вибрати блендер

    У дитинстві межею мрій був молочний коктейль з сиропом: день, коли мама брала з собою в магазин, здавався святом, а тітонька, протягивающая склянку зі збитою радістю, – феєю. Адже тільки в неї бу...

  • Переліт з дитиною

    Полетіли-полетіли! Переліт з дітьми – це завжди проблема. Неважливо, грудної це дитина чи вже більш-менш дорослий – дітям потрібна особлива увага і комфорт. Як у будівлі аеропорту, так і на борту...

  • Як білочка зайцям допомогла

    Посадили зайці в лісі моркву. Все літо працювали: і пололи, і поливали. Зросла моркву у зайців на славу. Велика-превелика грядка, на всю галявину. Настав час збирати врожай, запаси на зиму робити...

  • Як зробити модну зачіску?

    Гангстерська зачіска Як зробити модну зачіску, яка зможе поєднати в собі жіночність, підкреслює природну красу волосся, і мужню строгість? Міжнародний арт-директор Pantene Pro-V Сем Макнайт запро...

  • BB-крем

    Ідеальна шкіра – це просто! Мало хто знає, що батьківщина BB - креми – Німеччина. Спочатку, цей поліфункціональний перфектор був створений для тих, хто переніс пластичну операцію або глибокий піл...